فایل ورد بررسي مقايسه اي مقدار رنگيزه ها، درصد خنداني و وزن خشک مغز در دو رقم پسته (.Pistacia vera L) طي نمو ميوه

لینک دانلود

 فایل ورد بررسي مقايسه اي مقدار رنگيزه ها، درصد خنداني و وزن خشک مغز در دو رقم پسته (.Pistacia vera L) طي نمو ميوه دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد بررسي مقايسه اي مقدار رنگيزه ها، درصد خنداني و وزن خشک مغز در دو رقم پسته (.Pistacia vera L) طي نمو ميوه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد بررسي مقايسه اي مقدار رنگيزه ها، درصد خنداني و وزن خشک مغز در دو رقم پسته (.Pistacia vera L) طي نمو ميوه،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد بررسي مقايسه اي مقدار رنگيزه ها، درصد خنداني و وزن خشک مغز در دو رقم پسته (.Pistacia vera L) طي نمو ميوه :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زيست شناسي ايران

تعداد صفحات :10

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.
كلید واژه: پسته خوراكی، درصد خندانی، كلوروفیل، آنتوسیانین، مراحل بلوغ، وزن خشك

توضیحات بیشتر